ΚρήτηΟικονομία

Διακρίσεις για το premium προϊόν “Θείον Έλαιον” σε 4 διαγωνισμούς

Τις περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία της «Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.» κατάφερε να αποσπάσει φέτος το premium προϊόν

Τις περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία της «Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.» κατάφερε να αποσπάσει φέτος το premium προϊόν “Θείον Έλαιον”, λαμβάνοντας μέρος σε 4 από τους πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς ελαιόλαδου και πετυχαίνοντας και στους 4 μια εκ των ανώτερων διακρίσεων, αποδεικνύοντας έτσι την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της Εταιρείας.

Η αρχή έγινε με τη μεγάλη επιτυχία της BioSitia στον 8ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου, όπου το “Θείον Έλαιον” απέσπασε όχι μόνο με το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία του βιολογικού ελαιολάδου αλλά επιπλέον, βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελαιόλαδο του Λασιθίου Best of Lassithi. Στον ίδιο διαγωνισμό η Εταιρεία έλαβε επίσης τιμητική διάκριση στην κατηγορία συμβατικό για το “Toplou Monastery” ΠΟΠ Σητεία.

Η συνέχεια των διακρίσεων ήρθε με τη συμμετοχή της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟΣ 2022, όπου κατέκτησε 2 βραβεία: για το premium προϊόν “Θείον Έλαιον” το Αργυρό Βραβείο και για το “Toplou Monastery” ΠΟΠ Σητεία το Χάλκινο Βραβείο.

Φυσικά η Εταιρεία δε θα μπορούσε να μη λάβει μέρος και στον Athena IOOC, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους διαγωνισμούς ελαιόλαδου στον κόσμο και επιπλέον φέτος είχε τη μεγάλη τιμή να διοργανώνει η πόλη του ελαιολάδου, η Σητεία. Το “Θείον Έλαιον” με το οποίο συμμετείχε η BioSitia βραβεύτηκε με Gold Award και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές. Η αυλαία του διαγωνισμού έπεσε την προηγούμενη Κυριακή 29 Μαΐου 2022, με την τελετή απονομής που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ. Γεώργιου Ζερβάκη και άλλων υψηλών προσκεκλημένων, όπως της Προέδρου του Ε.Ο.Τ. κυρίας Άντζελας Γκερέκου και του βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη.

Στον επίλογο των φετινών βραβεύσεων της BioSitia βρίσκεται η διάκριση της Εταιρείας στο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Κέντρου Ελιάς για την Υγεία. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό διαγωνισμό, δεδομένου ότι απονέμει βραβεία σε όσους παράγουν ελαιόλαδο με ισχυρισμούς υγείας, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 432/2012. Εκεί το “Θείον Έλαιον” έλαβε το Χάλκινο Βραβείο επιβεβαιώνοντας τις πλούσιες φαρμακευτικές ιδιότητές του και προσθέτοντας ακόμα μια διάκριση στη μακριά φετινή λίστα.

Έτσι, το πολυβραβευμένο premium προϊόν της Εταιρείας μας “Θείον Έλαιον”, δε θα μπορούσε να διαφύγει της προσοχής του διάσημου και με 2 αστέρια Michelin σεφ Tim Raue @timraueofficial, ο οποίος βρέθηκε στη Μονή Τοπλού μαζί με τον επίσης καταξιωμένο executive chef του Daios Cove, κ. Παναγιώτη Βαλσαμάκη, στα πλαίσια τηλεοπτικών γυρισμάτων για το γερμανικό κανάλι VOX. Οι σεφ εντυπωσιάστηκαν από το “Θείον Έλαιον” σε γευστική δοκιμή που προηγήθηκε και μαγείρεψαν με αυτό, αφήνοντας τα καλύτερα σχόλια τόσο για την γευστική, όσο και ποιοτική υπεροχή του εξαιρετικού αυτού προϊόντος

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό. Περισσότερα

Κλείσιμο