Εδώ & Παντού

Η @υτοδιοίκηση στο προσκήνιο – Νέα εκπομπή από το κανάλι της Βουλής

Παρουσιάστρια η δημοσιογράφος Κέλλυ Κο­ντογεώργη

Η @υτοδιοίκηση στο προσκήνιο – Νέα εκπομπή από το κανάλι της Βουλής , με παρουσιάστρια την έμπειρη δημοσιογράφο Κέλλυ Κο­ντογεώργη

Η @υτοδιοίκηση στο προσκήνιο – Ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων και των εκπροσώπων της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής, αλλά και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης, ανοίγει η νέα εκπομπή @υτοδιοίκηση με την Κέλλυ Κοντογεώργη, που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 22.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο και να αναδείξει τα προβλήματα, που αντιμετω­πίζουν οι τοπικές κοινωνίες, την πραγματικότητα της Ελληνικής Περιφέρειας, καθώς και τα ι­διαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου και περιοχής, τα οποία πολλές φορές δεν λαμβάνονται υ­πόψη στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη πολιτικών προς όφελος των πολιτών.

Στην πρώτη εκπομπή @υτοδιοίκηση, που θα προβληθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11.00, θα βρεθούν στο επίκεντρο η διαχείριση της πανδημίας και οι προτάσεις της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων για τον εκσυγχρονισμό των ΟΤΑ.

Η Κέλλυ Κοντογεώργη συζητά με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, την Πε­ριφερειάχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη,
τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνστα­ντίνο Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Στο studio ένας δικός μας άνθρωπος ο δημοσιογράφος Μάκης Μοσχοβούδης διευθυντής του site μας aftodioikisinews.gr, αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες των ΟΤΑ.

Έναρξη εκπομπής αυτή την Κυριακή 18/10 στις 11.00 και σε επανάληψη την Τρίτη 20/10 στις 22.00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close