Πολιτική

Η μνημονιακή "αριστερά'' και τα πρώτα 100 (μείον 1 ) 99 χρόνια είναι δύσκολα !!

αλυσιδες

Εδώ είναι που κολλάει το : Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα . Ας είναι και 99 τα χρόνια . Το νόημα αυτής της πολύ γνωστής φράσης έρχεται να το κάνει πράξη η κυβέρνηση της γιαλαντζί αριστεράς , αφού τόσα είναι τα χρόνια που στο νέο υπέρ – ταμείο ιδιωτικοποιήσεων , η «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» (sic ) που νομοθετεί η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ , περιέχεται το σύνολο της Δημόσιας περιουσίας , κινητής κι ακίνητης, που ανήκει είτε στο ΤΑΙΠΕΔ είτε στην ΕΤΑΔ .

Έτσι λοιπόν με το άρθρο 184, των 7.500 σελίδων του πολυνομοσχεδίου συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» η οποία, όπως λέει πιο κάτω, «ΔΕΝ ανήκει στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός εκάστοτε ορίζεται» , φράση απολύτως διαφωτιστική που δεν χωρούν παρερμηνείες και που αναδεικνύει την υποτελή στάση της δήθεν αριστεράς και του συνεργάτη της των ΑΝΕΛ .

Για 99 χρόνια το νέο υπέρ – ταμείο έχοντας στην διαχείρισή του τον Εθνικό πλούτο θα μπορεί να κάνει ότι θέλει , ότι αποφασίζει κάθε φορά , ανάλογα βεβαίως με τα συμφέροντα των δανειστών – τοκογλύφων .

Μάλιστα , χωρίς καμιά μα καμιά δυνατότητα παρέμβασης του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της Ελληνικής Διοίκησης . Αν αυτό δεν σημαίνει αποικία , τότε πως θα το βαφτίσουν οι επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ ;

Ακόμη και το πλέον , πολιτικά διεστραμμένο και ευφάνταστο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα κόμμα που προσδιορίστηκε ως αριστερό στην Ελλάδα , μαχόμενο όλα τα προηγούμενα χρόνια κατά των μνημονίων και ταυτόχρονα μοιράζοντας απλόχερα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον Ελληνικό Λαό , θα καταντούσε ως το πιο μνημονιακό από τα μνημονιακά και μάλιστα να παραδώσει την Χώρα και την περιουσία της στον ξένο παράγοντα .

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνησή του κινείται και δρα με τον πλέον ωμό τρόπο , ενάντια στην κοινωνία και τον Λαό που πίστεψε στις προεκλογικές του εξαγγελίες , που στήριξε τον ίδιον τον κ. Τσίπρα και που τελικά με το που κάθισε στον κυβερνητικό θώκο , προσχώρησε στο μνημονιακό μπλοκ . Γιατί περί μνημονιακής προσχώρησης και εφαρμογής των πιο σκληρών μέτρων πρόκειται , όταν υιοθετώντας μέτρα και πολιτικές μνημονίων , οδηγείς ένα Λαό στην καταστροφή , οικονομική , κοινωνική , ψυχολογική και μια Πατρίδα την μετατρέπεις σε αποικία των ξένων . Αυτό δεν είναι αριστερά . Ο ΣΥΡΙΖΑ , σε πολύ σύντομο χρόνο μετατράπηκε σε ένα καθαρόαιμο αστικό κόμμα , έστω σοσιαλδημοκρατικής κατεύθυνσης και μάλιστα δεξιάς .

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να αυτοαποκαλείται αριστερό κόμμα . Όταν το πράττει , πρέπει να κατηγορείται για αντιποίηση ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας .

Διάχυτη είναι πλέον η διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας κορόιδεψε τον Ελληνικό Λαό , παραπλάνησε τους Έλληνες ψηφοφόρους . Κοινώς , μας πούλησε “φύκια για μεταξωτές κορδέλες”.

Τα πρώτα 100 μείον 1 ,ίσον 99 χρόνια είναι δύσκολα!! . Η μνημονιακή “αριστερά” του ΣΥΡΙΖΑ μας εκπαιδεύει για αυτό . Αλλά δεν θα πάρουμε , δεν είμαστε υπάκουοι “μαθητές” , δεν θα ανεχτούμε την βαρβαρότητα ως τρόπο ζωής . Οι Έλληνες Πολίτες αγαπούν την Χώρα τους , είναι υπερήφανοι και δεν πρόκειται να γίνουν υποζύγια , υπηρέτες , βλέποντας παθητικά την Πατρίδα να ξεπουλιέται .

Η αντίδραση και η αντίσταση θα δοθεί στους δρόμους , στις πλατείες , στους χώρους δουλειάς , στις γειτονιές , στα μεγάλα συλλαλητήρια , εκεί που η δύναμη , η πραγματική Λαϊκή δύναμη θα βάλει τέρμα στην βαρβαρότητα των μνημονίων , είτε αυτά βαφτίζονται δεξιά , είτε αριστερά .

Για την υπογραφή

Μάκης Μοσχοβούδης

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close