Αττική

Με δέκα(10) θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Μαρτίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Με δέκα(10) θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Μαρτίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1. Επικύρωση Πρακτικών 31ης, 32ης, 33ης και 34ης Συνεδρίασης έτους 2016 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

2. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής – Β’ Φάση (Επιχειρησιακό Σχέδιο, Πρόγραμμα Δράσεων και Οικονομικό Πρόγραμμα, Δείκτες Παρακολούθησης και Αξιολόγησης).
(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)

3. Έγκριση Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (Σ.Ο.Α.Π.) Δήμου Πειραιά.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Π. Πατσαβός)

4. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ».
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερ. Κυπριανίδου)

5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω, για την κατασκευή του έργου: «Επέκταση Ηλεκτρικού δικτύου και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης» συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

6. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

7. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, για το έργο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

8. Λήψη απόφασης με θέμα: «Δωρεά ειδικού οχήματος μεταφοράς Α.Μ.Ε.Α., ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Αττικής, στο Δήμο Σαλαμίνας» (άρθρο 11 του Π.Δ. 242/1996).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)

9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του Εργοστασίου παραγωγής αμυλόκολλας – κόλλας χάρτου, με επωνυμία «Μ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ & ΥΙΟΣ Ο.Ε με δ.τ. ‘ΒΙΣΚΟΛ’», που λειτουργεί επί της οδού Δημαράκη 10, στο Βοτανικό του Δήμου Αθηναίων, στη Περιφέρεια Αττικής.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

10. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής για τη συμμετοχή τους στη Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε., για το έτος 2017.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close