ΔήμοιΚοινωνία

Πρόσκληση για ενημέρωση από πέντε (5) ανεξάρτητους συμβούλους στον Δήμο Φυλής

Πρόσκληση για ενημέρωση , σε εκδήλωση που οργανώνουν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 7.30 μ.μ. , στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη(Δημαρχείο Δήμου Φυλής, Πλατεία Ηρώων 1, Άνω Λιόσια) , σχετικά με την πρόσφατη ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη “Δύναμη Συμμετοχής” του Δημήτρη Μπουραίμη ,απευθύνουν προς τους συμπολίτες τους ,πέντε(5) σύμβουλοι , τρεις δημοτικοί και δυο τοπικοί στον Δήμο Φυλής.

Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Δρόλια Θεοδόσιο, Πουλιάση Δημήτριο , Σκαμαντζούρα Κωνσταντίνο και τους τοπικούς συμβούλους Ιακωβίδη Αλέξανδρο και Μπίμπιζα Κωνσταντίνο.

Οι προαναφερόμενοι με κοινό τους κείμενο που κατέθεσαν πρόσφατα , δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους και την ταυτόχρονη αποχώρηση από την δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ωστόσο δεν άφησαν στο απυρόβλητο την σημερινή δημοτική αρχή του Χρήστου Παππού , στον οποίον και αποδίδουν πράξεις και παραλείψεις για την διαρκή υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή .

Να σημειωθεί ότι οι πέντε σύμβουλοι προαναγγέλλουν την δημιουργία νέα δημοτικής κίνησης , γεγονός που σύμφωνα με εκείνους που γνωρίζουν τα πράγματα στον συγκεκριμένο Δήμο , έχει ήδη προκαλέσει έντονες ανησυχίες στο σημερινό δημοτικό στάτους στη Φυλή.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close