Εργασιακά

Προθεσμίες και δικαιολογητικά για τον υπολογισμό προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου στην επιλογή προϊσταμένων ( Εγκύκλιος)

Προθεσμίες και δικαιολογητικά για τον υπολογισμό προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου στην επιλογή προϊσταμένων , ορίζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης , σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο ,βάση της οποίας οι φορείς  θα πρέπει μέχρι  τις 10 Μαρτίου 2027 ,να αποστείλουν  στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου τα  συγκεντρωτικά στοιχεία, στα οποία θα αποτυπώνονται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Στα στοιχεία αυτά θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός αιτήσεων υπαλλήλων ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τη ροή της διαδικασία χρειάζεται να αποστέλλονται από όλους τους φορείς αποκλειστικά στο Υπουργείο που τους εποπτεύει, και ακολούθως τα Υπουργεία θα αποστείλουν στο φορέα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα  συγκεντρωτικά στοιχεία.

Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι κατά την διαχείριση και εξέταση των εν λόγω αιτήσεων, προτεραιότητα θα δίνεται στους υπαλλήλους κατηγορίας πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι στοιχειοθετούν κατ΄ αρχήν δικαίωμα για επιλογή σε θέση ευθύνης επιπέδου γενικής διεύθυνσης.

Δείτε την σχετική εγκύκλιο

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close