ΔήμοιΧωρίς κατηγορία

Ο δήμος Περάματος στο κέντρο των αποφάσεων του ΟΛΠ

olp-perama
Στην πρόσφατη εκλογή του στο ΔΣ του ΟΛΠ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, λέγοντας ότι «η εκλογή του έρχεται να ικανοποιήσει ένα πολυετές και πάγιο αίτημα του δήμου για τη συμμετοχή του στη διοίκηση του Οργανισμού.
Ο δήμος Περάματος παύει να είναι θεατής των εξελίξεων και απλός επισκέπτης του μεγάρου του ΟΛΠ και βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων σε ό,τι αφορά τον ΟΛΠ.
Το γεγονός αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί μια νίκη του δήμου μας. Σε αυτό θα πρέπει να προστεθεί πως μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, με το ΤΑΙΠΕΔ και τη Διοίκηση του ΟΛΠ μέσα σε ενάμιση χρόνο υλοποιήθηκαν πάγια αιτήματα που διεκδικούσε ο δήμος Περάματος με κάθε τρόπο τα τελευταία 50 χρόνια».

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ μετά από αίτημα του βασικού μετόχου του ΤΑΙΠΕΔ, με αντικείμενο την εκλογή νέων μελών του 13μελους ΔΣ. Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτιλιακής Ένωσης (ΔΝΕ) Νίκος Αρβανίτης ήταν τα νέα μέλη που μπήκαν στο ΔΣ στις θέσεις των απομακρυνθέντων Αποστολίας Φράγκου και Γιώργου Καστελλάνου.

www.efsyn.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close