Θεσσαλία

«ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ»,με 132 σελίδες γεμάτες Θεσσαλία-Κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου , πανελλαδικά μαζί με την « Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ »

«ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ», με 132 σελίδες γεμάτες Θεσσαλία, κυκλοφορεί το 2ο τεύχος του περιοδικού,την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου σε 35.000 αντίτυπα πανελλαδικά με την «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ».

Στόχος της ομάδας που εκδίδει το περιοδικό είναι η προβολή της Θεσσαλίας και των ανθρώπων της σε ολόκληρη της Ελλάδα και τον πλανήτη, αλλά και η καλύτερη γνωριμία και συνεργασία των Θεσσαλών, όπου γης.

Η θεματολογία του εστιάζει στον τουρισμό, τον πολιτισμό και την παραγωγή και επιδιώκει κυρίως την ανάδειξη λιγότερο γνωστών ή και άγνωστων προορισμών.

Στο νέο τεύχος ξεχωρίζουν:

Ένα πολυσέλιδο φωτορεπορτάζ στη λίμνη Κάρλα, η οποία « επέστρεψε» στον Θεσσαλικό χάρτη και γίνεται και πάλι προορισμός.

Ένα αφιέρωμα στην παλιά βλαχόστρατα Τρικάλων-Γαρδικίου, την αποκαλούμενη και «ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ», με καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό.

Μια περιήγηση στο Διαχρονικό μουσείο Λάρισας, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας, που άρχισε να λειτουργεί πριν ενάμιση περίπου χρόνο.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτρια κ. Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, που έχει τις ρίζες της σε Τρίκαλα και Βόλο.

Ένα μοναδικό φωτορεπορτάζ με την Λίμνη Πλαστήρα-κρύσταλλο που θα σας μαγέψει.

Γιατί να έρθω Λάρισα και γιατί να έρθω Βόλο; Παρουσιάσεις των σημαντικότερων από τα «δυνατά σημεία» των δύο πρωτευουσών της Θεσσαλίας, της διοικητικής και της τουριστικής.

Η Λάρισα από παλιά, έως πολύ παλιά. Μια στήλη με φωτογραφικό υλικό από την εποχή της τουρκοκρατίας ακόμη, που θα συγκινήσει και τους πιο απαιτητικούς συλλέκτες.

Αφιέρωμα σε ομάδες επαγγελματιών του τουρισμού και της εστίασης(ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων, ΟΛΚΙΣ Λάρισας, δυτικά ορεινά Τρίκαλα)

Παρουσίαση παραγωγών εξαιρετικών προϊόντων από την Καρδίτσα.

ΣΗΜ: Στις πρώτες σελίδες του συλλεκτικού αυτού τεύχους για την Θεσσαλία και τους ανθρώπους της, υπάρχει αναφορά στην Θεσσαλία από την εποχή των μύθων μέχρι και το σήμερα.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό. Περισσότερα

Κλείσιμο