Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Γιάννης Κουβάτας

Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Γιάννης Κουβάτας , μετά από το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην εθνική οδό Λάρισας -Βόλου, στο ύψος της Μελίας.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής όταν το φορτηγό του 47χρονου αντιδημάρχου, φορτωμένο με φρούτα, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Στο επαγγελματικό φορτηγό επέβαινε και ο 18χρονος γιος του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο Γ. Κουβάτας ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, δηλαδή του Βελεστίνου, ήταν πατέρας τριών παιδιών και διατηρούσε μεγάλο οπωροπωλείο στη λεωφόρο Ειρήνης στη Νέα Ιωνία.
Με απόφαση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού ύστερα από την αδόκητη απώλεια του αντιδημάρχου.
One Comment