ΔήμοιΧωρίς κατηγορία

Να κηρυχθεί ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τα σκουπίδια

skoupidias
Tην προσεχή Πέμπτη, 19 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Καλαμάτας σύσκεψη, που οργανώνεται από το ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των Δήμων του Νομού Μεσσηνίας. Αντικείμενό της θα είναι η κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Πελοποννήσου (ΠΕΣΔΑ). Πρόκειται για θέμα εξαιρετικά επείγον, γιατί συνδέεται με τη χρηματοδότηση των Δήμων όσον αφορά στην απόκτηση μηχανημάτων για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.
Στο μεταξύ, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καλαμάτας και συναντήθηκαν με το δήμαρχο, παρουσία του αντιδημάρχου για θέματα Καθαριότητας, Θανάση Βασιλόπουλου, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας και ο δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Μάνης, Παναγιώτης Μπασάκος. Συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών που υπάρχει στη Δυτική Μάνη και το οποίο αφορά στην ευρύτερη περιοχή που γειτνιάζει με το Δήμο Καλαμάτας (Κιτριές, Αβία).
Η άποψη του δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα είναι να κινήσει ο Δήμος Δυτικής Μάνης τις διαδικασίες για να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

www.tharrosnews.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close