Χωρίς κατηγορία

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Δήμο Πειραιά

μωραλης πιτα
Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά με πλήθος κόσμου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου .

μωραλης πιτα1
Ο Δήμαρχος της πόλης έκοψε την πίτα την ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης τόνισε:

“Σεβασμιότατε, κυρίες και κύριοι,

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να πω ότι έφυγε μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα, μια δύσκολη χρονιά για την πόλη. Είναι βέβαιο ότι το 2016 δεν θα είναι ευκολότερο, ούτε για τη χώρα ούτε για την πόλη μας. Οφείλουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι. Οφείλουμε με επιμονή, με δυναμική, με αλληλεγγύη, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και αντίληψη, να γίνουμε μια ομάδα για να τα καταφέρουμε. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εδώ είμαστε αυτή τη στιγμή όλη η πόλη του Πειραιά.

Οι άνθρωποι οι οποίοι εκπροσωπούν την πόλη του Πειραιά. Εκκλησία, ο Υπουργός, Βουλευτές, οι Αντιπεριφερειάρχες, ο Εμπορικός κόσμος, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, είμαστε όλοι εδώ. Ας γίνουμε εμείς μια ομάδα στον Πειραιά, να δώσουμε το παράδειγμα για τη χώρα. Μπορούμε να συνθέσουμε απόψεις, μπορεί να έχουμε διαφορές, πρέπει να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας, να πάμε αυτή την πόλη μπροστά που έχει δυνατότητες, έχει προοπτική και μπορεί να τα καταφέρει.

Να δείξουμε ότι παρά τις διαφωνίες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας”.

μωραλης πιτα2
Στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκαν:

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

Οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά κ. Γαβρίλης Γιώργος και Νήσων, Χατζηπέρος Παναγιώτης.

Ο βουλευτής Πειραιά, Κατσαφάδος Κώστας, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Μοίρας Γιάννης, ο πρώην Υφυπουργός, Νεράντζης Αναστάσιος, οι πρώην βουλευτές, Μελάς Παναγιώτης και Αντωνάκου Σταυρούλα.

Ο πρώην Περιφερειάρχης, Σπυρίδων Σπύρος, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Αντιδήμαρχος, Χρήστος Αγραπίδης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Δαβάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Ταταρόπουλος Βασίλης.

Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας της πόλης και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, η οποία έπαιξε αγαπημένες μελωδίες.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close