Δήμοι

Τρία ερωτήματα από την ΚΕΔΕ προς το Υπουργείο Υγείας για τους ψεκασμούς

Τρία ερωτήματα θέτει η ΚΕΔΕ προς το Υπουργείο Υγείας για τους ψεκασμούς , με αφορμή τα κρούσματα ελονοσίας σε 12 Δήμους της Χώρας, αλλά και ύστερα από την επίθεση της εφημερίδας ΑΥΓΗ προς τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Πατούλη .

Αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ : “Η εφημερίδα ΑΥΓΗ, με ημερήσια πανελλαδική κυκλοφορία 1.200 φύλλα, επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πρόβλημα που οφείλεται στην ανικανότητα της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, σε εσωκομματικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Επειδή για εμάς τα ζητήματα της δημόσιας υγείας δεν έχουν κομματικό χρώμα” , ενώ θέτει τα τρία ερωτήματα σχετικά με το θέμα των ψεκασμών .

1. Έγιναν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας;

2. Αν έγιναν, πότε ακριβώς έγιναν σε κάθε Περιφέρεια; Γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ υποδεικνύει ότι η κατάλληλη περίοδος είναι η περίοδος Μαρτίου-Απριλίου και όχι αργότερα; Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα των ψεκασμών.

3. Όταν ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενμπεργκ με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό «Κόκκινο» αναφέρει ότι «υπήρξαν δυσκολίες στην ορθή εκτέλεση αυτών των ψεκασμών», τι εννοεί; Πόσο ήσυχοι μπορούμε να κοιμόμαστε;

Και το Δελτίο Τύπου καταλήγει : “Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει άμεσα να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά.”

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close