Νότιο ΑιγαίοΟΤΑΤουρισμός

Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Η τοπική γαστρονομία σε ρόλο οικοδεσπότη»

Πρόσκληση στην 1η Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Η τοπική γαστρονομία σε ρόλο οικοδεσπότη: Πώς οι τοπικές παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εμπειρίας του επισκέπτη» από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο της Π.Ε. Κέας – Κύθνου, το Δήμο Κύθνου σε συνεργασία με  το Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κύθνου,

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

και ώρα 11.00 – 14.00

(ώρα προσέλευσης: 10.30-11.00)

Απευθύνεται σε:

  • επαγγελματίες και εργαζόμενους του επισιτιστικού κλάδου (εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, κ.λπ.)
  • παραγωγούς τοπικών προϊόντων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενσωματώσουν τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού στα μενού που προσφέρουν στους πελάτες τους, να συνεργαστούν / δικτυωθούν με τοπικούς παραγωγούς και να ενημερωθούν για καλές πρακτικές. Η θεματολογία, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει παρουσίαση του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» και επιμόρφωση στις βασικές αρχές σύνθεσης εδεσματολογίου με έμφαση στην τοπική παραδοσιακή κουζίνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/5K14yYjmvoXcYEtC6

Είσοδος ελεύθερη με βάση τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό. Περισσότερα

Κλείσιμο