Χωρίς κατηγορία

Ελευσίνα : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φωτογραφική έκθεση «Photometria Awards 2015

photometria

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/2/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘Λεωνίδας Κανελλόπουλος” η φωτογραφική έκθεση «Photometria Awards 2015, Faith», που συνδιοργάνωσαν το Photometria – International Photography Festival, το εναλλακτικό γραφείο παροχής υπαίθριων δραστηριοτήτωv Phototraveller και το Τµήµα Πολιτισµού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήµου Ελευσίνας.

Την επιµέλεια της έκθεσης είχαν ο κ. Παπουτσής Παναγιώτης πρόεδρος του Photometria FestivaI και ο κ. Καλέσης Κωνσταντίνος ιδιοκτήτης του PhototraveIIer.

Η έκθεση µε θέµα την «Πίστη» , αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες, επιλεγµένες από την κριτική επιτροπή του Photometria FestivaI 2015, που πραγµατοποιείται κάθε χρόνο στα Ιωάννινα και ταξιδεύει σε τουλάχιστον 12 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Ο Δήμος Ελευσίνας ευχαριστεί θερµά τον πρόεδρο του Photometria FestivaI κ. Παναγιώτη Παπουτσή και τον πρόεδρο του PhototraveIIer κ. Κωσταντίνο Καλέση για την συνεργασία και την συνεισφορά τους να µπει η Ελευσίνα στον φωτογραφικό χάρτη της χώρας µας , όπως άλλωστε δηλώθηκε.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close