Αττική

Δούρου και Μητσοτάκης για το νέο ΠΕΣΔΑ

Δούρου και Μητσοτάκης συναντήθηκαν για το νέο ΠΕΣΔΑ , μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΜΠ, Σύμβουλος Προέδρου ΝΔ για το Περιβάλλον, Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο Σύμβουλος Προέδρου ΝΔ για Θέματα Κράτους και Δημόσιας Διοίκησης, Λεωνίδας Χριστόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής, το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα. Εντάσσεται δε στη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων που έχουν προγραμματισθεί για το αμέσως επόμενο διάστημα με το ίδιο αντικείμενο.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close