Βόρειο Αιγαίο

Στο Ντίσελντορφ , στη διεθνή έκθεση “TOUR NATUR”, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο Ντίσελντορφ , στη διεθνή έκθεση “TOUR NATUR”, συμμετέχει με δικό της περίπτερο  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου , που πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και  υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες μεταβαίνουν στο εκθεσιακό κέντρο του  Ντίσελντορφ για να πάρουν ιδέες και  προτάσεις για την πεζοπορία, το hiking, το trekking και άλλες δραστηριότητες στη  φύση και να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς  προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα  διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο στο  γερμανικό κοινό, γι’ αυτό και προσελκύει κάθε χρόνο σημαντικούς εκθέτες  από το χώρο των ειδικών μορφών τουρισμού.

Ήδη υπάρχει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον συμμετοχής από επαγγελματίες των  νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που δραστηριοποιούνται σε ειδικά τουριστικά προϊόντα.

Η κα. Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε ότι «η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας γι’ αυτό και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να φέρει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην αιχμή του διεθνούς ενδιαφέροντος».

Για την κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της παρουσίας των νησιών της  Περιφέρειας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες καλό  θα είναι να ενημερώσουν τη Διεύθυνση Τουρισμού για την  παρουσία τους στην έκθεση, στα εξής τηλέφωνα: Τμήμα Τουρισμού Λέσβου: 22513-52149  (κα. Ροδοπούλου), Τμήμα Τουρισμού Χίου: 22713-50514  (κα. Κόβα), Τμήμα Τουρισμού Σάμου: 22733-50401 (κα. Δρίνη).

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close