ΔήμοιΧωρίς κατηγορία

ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: Το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου υπεύθυνο για την αξιοποίηση των «Καλοκαιρινών»

κοιλάδα-Κρουσοβίτη
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξδωσε ο Δήμος Σιντικής το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου είναι υπέυθυνο για την αξιοποίηση των «Καλοκαιρινών» και επομένως οι ενδιαφερόμενοι για την αξιοποίηση της περιοχής θα πρέπει να απευθύνουν τα αιτήματά τους στο Δασαρχείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Δημοτική Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της, στις 3 Δεκεμβρίου 2014 αιτήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών / Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, τη δωρεάν παραχώρηση, κατά χρήση, για κοινωφελείς σκοπούς της δημόσιας έκτασης 8.299 μ2 στην Κοιλάδα Κρουσοβίτη, γνωστή σε όλους ως «Καλοκαιρινά».

Η αίτηση διαβιβάστηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων / Δ/νση Πολιτικής Γης την 4η Φεβρουαρίου 2015. Tο υπουργείο, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες ζήτησε γνωμοδότηση, μεταξύ άλλων και από το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου.

Στις 16 Φεβρουάριου 2016 το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου εξέδωσε Πράξη Χαρακτηρισμού για τη συγκεκριμένη έκταση χαρακτηρίζοντάς την ως ΔΑΣΟΣ, με συνέπεια τη διαχείριση και ευθύνη της συγκεκριμένης έκτασης, να την έχει πλέον το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου (ΑΠ 21516πε/16-02-2016/Δασαρχείο Σιδηροκάστρου/ΑΔΑ: 7ΘΑΤΟΡ1Υ-Ο10).

Κατόπιν των παραπάνω:

ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ

“ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ” να απευθύνουν τα αιτήματά τους στο ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Ο Δήμος Σιντικής επιφυλάσσεται όλων των νομίμων δικαιωμάτων του.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close