Για την ελληνική κουζίνα και την υγεία,συζητούν στον Άλιμο
Για την ελληνική κουζίνα και την υγεία,συζητούν στον Άλιμο,σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος με καλεσμένους τον Ηλία Μαμαλάκη, Γευσιγνώστη, Συγγραφέα Γαστρονομικών Βιβλίων και Σεφ και τον Δημήτρη Κουρέτα, Καθηγητή Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (Λεωφόρος Ιωνίας 96).
Η ελληνική διατροφή από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα, η παραδοσιακή κουζίνα, ο υγιεινός συνδυασμός τροφίμων, ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής και η διαχείριση της υγιεινής ζωής στην καθημερινότητα είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν από δύο ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη διατροφή και στην έρευνα.
Τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει, συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζαμπούκας.