Αθήνα

Για την ελληνική κουζίνα και την υγεία,συζητούν στον Άλιμο

Για την ελληνική κουζίνα και την υγεία,συζητούν στον Άλιμο,σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος με καλεσμένους τον Ηλία Μαμαλάκη, Γευσιγνώστη, Συγγραφέα Γαστρονομικών Βιβλίων και Σεφ και τον Δημήτρη Κουρέτα, Καθηγητή Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (Λεωφόρος Ιωνίας 96).
Η ελληνική διατροφή από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα, η παραδοσιακή κουζίνα, ο υγιεινός συνδυασμός τροφίμων, ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής και η διαχείριση της υγιεινής ζωής στην καθημερινότητα είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν από δύο ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη διατροφή και στην έρευνα.

Τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει, συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζαμπούκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό. Περισσότερα

Κλείσιμο