ΔήμοιΠολιτισμός

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γεώργιος Τσουκαλάς υποδέχτηκε τους εταίρους του προγράμματος ERASMUS+

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γεώργιος Τσουκαλάς υποδέχτηκε τους εταίρους του προγράμματος ERASMUS+ από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Λιθουανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Εσθονία.

Στο πλαίσιο της 3ης διακρατικής συνάντησης του προγράμματος ERASMUS+ Art, Technology & Sport keep me bound to my school που συντονίζει το 3ο Γυμνάσιο της Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 επίσκεψή στο Δημαρχείο Ελευσίνας.

Στόχος του Έργου είναι να παρακινήσει τους μαθητές να παρατείνουν την διαμονή τους στο σχολείο, εμπλέκοντας τους σε δραστηριότητες όπως η Τέχνη, η Τεχνολογία και ο Αθλητισμός.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσουκαλάς υποδέχτηκε τους εταίρους του προγράμματος από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Λιθουανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Εσθονία.

Η κ. Λέλα Γολικίδου, υποδιευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας, έκανε μια παρουσίαση του προγράμματος στον κ.Δήμαρχο και στην συνέχεια ο κ. Δήμαρχος δέχτηκε ερωτήσεις από τους εταίρους σχετικά με τα σχολεία στην πόλη μας.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του προγράμματος, μια μελλοντική συνεργασία και αντάλλαξε δώρα με τους εταίρους.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close