Δήμοι

Με απολογισμό δράσεων , η κοπή της πίτας από την Συμμαχία Πολιτών για την Μεταμόρφωση

Με τον απολογισμό δράσεων , πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Συμμαχία Πολιτών για την Μεταμόρφωση.

Η εν λόγω δημοτική παράταξη που έχει να παρουσιάσει μια πολυπρόσωπη , παρεμβατική δραστηριότητα , εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου στην Μεταμόρφωση , με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Καραβάκο , με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας , έκανε τον απολογισμό της για το 2016 .

Στην εκδήλωση μίλησε ο επικεφαλής της, δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Καραβάκος, ο οποίος στην ομιλία του  ξεχώρισε τρία σημεία .

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε :

  • Βασιλης ΚαραβακοςΣτην έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή του 2ου Λυκείου στο οικόπεδο του ΟΣΚ, παρά την αντίθεση της δημοτικής αρχής. «Η δράση της αντιπολίτευσης, σε συνδυασμός με τη δράση της Ένωσης Γονέων και τις κινητοποιήσεις μαθητών, γονιών και καθηγητών, επέβαλλαν την άμεση λύση του προβλήματος», ανέφερε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών.
  • Στην ανάκληση της απόφασης της δημοτικής αρχής για την αγορά οικοπέδου σε τιμή 7πλασια της αντικειμενικής, κόστους 1.930.000 ευρώ.. «Η ανάκληση αυτής της απόφασης είναι επιτυχία πρώτου μεγέθους, η οποία οφείλεται κύρια στην ενημέρωση του συνόλου των κατοίκων της Μεταμόρφωσης. Από τις 4 Ιουλίου ως τις 15 Οκτωβρίου περπατήσαμε σχεδόν όλη την πόλη, διανέμοντας το ενημερωτικό φυλλάδιο που εκδόσαμε σε 12.000 αντίτυπα. Αποδείχθηκε έμπρακτα ότι όταν οι πολίτες πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους μπορούν να πετύχουν αυτό που πριν φαντάζει ακατόρθωτο», σημείωσε ο κ. Καραβάκος
  • Στην πρόταση για δραστική μείωση των δημοτικών τελών και τη χρησιμοποίηση ενός μέρους τους για την αγορά των υπολειπόμενων οικοπέδων στο κτήμα Δηλαβέρη, του κτήματος Λαμπάκη, των χώρων στη Δεξαμενή κλπ.
Επιπλέον, έγινε μια σύντομη αναφορά στις δεκάδες άλλες δράσεις της παράταξης το 2016

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πατήρ Μιχαήλ Παπαθεμελής, ο περιφερειακός σύμβουλος, διευθυντής του σχολείου των φυλακών του Αυλώνα Πέτρος Δαμιανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Περιβολαράκης και Δημήτρης Ρεντζής, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Μιχάλης Χαρίσης. Ακόμα, παρευρέθησαν εκπρόσωποι συλλόγων της Μεταμόρφωσης.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close