Δήμοι

Ποια είναι τα νέα Προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη , Πάτρα

Τα νέα Προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη , Πάτρα, μετά τις σημερινές δημαιρεσίες (5/3/2017) είναι : Στον Δήμο Αθηναίων, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο κ.Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» ο οποίος είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το Νοέμβριο του 2016.

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ρήγας Αξελός («Ανοιχτή Πόλη») και στη θέση του γραμματέα ο κ. Νίκος Βαφειάδης(«Αθήνα Πόλη της Ζωής μας»)

Στον Δήμο Πειραιά,επανεξελέγη το μέχρι πρότινος προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Δαβάκης με 40 ψήφους, αντιπρόεδρος η κ. Καλλαγιά Πασχαλία, από την παράταξη «Μας ενώνει ο Πειραιάς» με 30 ψήφους και γραμματέας ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος, από την παράταξη «το Λιμάνι της Αγωνίας» με επίσης 30 ψήφους.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος εξελέγη η κ. Καλυψώ Γούλα (από την πλειοψηφία) με ψήφους 30 υπέρ, 12 λευκά και 5 άκυρα
Αντιπρόεδρος (από τη μείζονα αντιπολίτευση) με ψήφους 27 υπέρ, 16 λευκά και 3 άκυρα η κ.Σωτηρία Αδαμίδου-Γκιουλέκα και Γραμματέας (από την ελάσσονα αντιπολίτευση) με ψήφους 31 υπέρ, 7 λευκά και 8 άκυρα (στη δεύτερη ψηφοφορία) η κ.Ρία Καλφακάκου .

Στον Δήμο Πατρέων

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η κ.Κατερίνα Γεροπαναγιώτη-Θεοδωρακοπούλου, με παρόντες 44 δημοτικούς συμβούλους, έλαβε 39 ΝΑΙ

Αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο κ.Χρήστος Μπακαλάρος, λαμβάνοντας 37 ΝΑΙ με παρόντες 47 δημοτικούς συμβούλους,  και Γραμματέας επανεξελέγη ο κ. Ηλίας Γρηγόρης, με παρόντες 48 δημοτικούς συμβούλους, έλαβε 35 ΝΑΙ.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close