Αττική

Διαρροή επικίνδυνου υγρού στον Ασπρόπυργο

Διαρροή επικίνδυνου υγρού στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα Φορμαλδεύδης είχαμε σήμερα το μεσημέρι , σύμφωνα με τα όσα καταγράφει στην ανάρτησή του στο fb , ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου .

Ακολουθεί η ανάρτηση

«Ασπρόπυργος: ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΥΓΡΟΥ!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βσιλείου
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βσιλείου

Μετά την ΑΜΕΣΗ κινητοποίηση ΟΛΩΝ των ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ υπηρεσιών η κατάσταση ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ και αυτό ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Σήμερα το μεσημέρι όμως – 700 λίτρα ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗΣ της εταιρείας prime way που ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο – ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ κατά την διαδιαδικασία μετακίνησης τους.
Το ΥΛΙΚΟ ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ που βρισκόταν σε ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ και ειναι υπό κάποιες συνθήκες ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ανθρώπων και για το περιβάλλον – ΕΓΕΙΡΕΙ για μια ακόμα φορά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ασφάλειας που υπάρχει στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ περιοχή εξ’ αιτίας δραστηριοτήτων – που συστατικό τους στοιχείο ειναι η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του κύκλου εργασιών τους.
Αυτήν την στιγμή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με ΕΘΥΝΗ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ διασκορπισμένου ΥΛΙΚΟΥ.»

Η aftodioikisinews επικοινώνησε με τον κ. Βασιλείου , ο οποίος υπογράμμισε ότι στην αδειοδότηση της εν λόγω εταιρείας για την αποθήκευση υλικών , δεν περιλαμβάνεται το συγκεκριμένο υλικό . Ήδη και με ευθύνη της εταιρείας συνεχίζεται η απομάκρυνση του επικίνδυνου αυτού υλικού .

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close