Δήμοι

Οι μπουλντόζες του Δήμου Δράμας ξήλωσαν την παράγκα-σκοπευτήριο της Άννας Κορακάκη

Οι μπουλντόζες του Δήμου Δράμας ξήλωσαν την παράγκα-σκοπευτήριο της Άννας Κορακάκη , βάζοντας ένα τέλος στην ανεπίτρεπτη κατάσταση του χώρου προπονήσεων της Χρυσής μας Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη στους πρόποδες του Κορυλόβου .

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τοπική ιστοσελίδα dramini.gr , ο Δήμος Δράμας στον ίδιο χώρο θα δημιουργήσει τις αναγκαίες υποδομές για τις ανάγκες προπονήσεων των σκοπευτών .

Τι λέει ο δήμαρχος

Τους λόγους για τους οποίους συνεργεία του δήμου Δράμας κατεδάφισαν το πρόχειρο σκοπευτήριο όπου εκπαιδευόταν η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη εξήγησε, με παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Ο κ. Μαμσάκος τόνισε ότι πρόθεση του Δήμου είναι να τοποθετήσει στο χώρο ένα «κοντέινερ προπονητικού στυλ», που θα επιτρέψει στην 20χρονη πρωταθλήτρια και σε άλλους αθλητές να εκπαιδεύονται υπό καλύτερες συνθήκες.

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι ο δήμος είχε συνεννοηθεί με τον πατέρα και προπονητή της Κορακάκη πριν καν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία.

Αναφερόμενος στο νταμάρι όπου είχε κατασκευαστεί το κατεδαφισθέν σκοπευτήριο, ο δήμαρχος σημείωσε πως η τοπική αυτοδιοίκηση όφειλε να καθαρίσει αυτή την «ανεπίτρεπτη κατάσταση».

Τέλος, ο κ. Μαμσάκος επιτέθηκε στην κεντρική κυβέρνηση για την απουσία της στη υλική στήριξη των αθλητών, προσθέτοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να καλύψει το κενό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή : ΑΠΕ

πηγή φωτο : dramini.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close