Δήμοι

Μαζική στήριξη στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη – Η δίκη αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου 2017

Μαζική ήταν η στήριξη στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη , έξω από το δικαστικό μέγαρο Πατρών , με εκατοντάδες εργαζομένων από την Πάτρα να εκδηλώνουν την συμπαράστασή τους στον Δήμαρχο , ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου 2017.

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, που είχαν αποκλείσει την οδό Γούναρη, μπροστά από τα Δικαστήρια.

«Σήμερα δεν δικάζεται ο Πελετίδης, αλλά οι εργαζόμενοι. Αυτοί είναι στο στόχαστρο των κυβερνώντων. Ως Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, για μόνιμη δουλειά, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Γι’ αυτό, όσες δίκες και αν στήσουν, ας γνωρίζουν οι κυβερνώντες, πως θα βρίσκουν κάθε φορά απέναντί τους, εργαζόμενους. Αυτούς που παράγουν και χτίζουν το μέλλον του τόπου»,

τόνισε ο Δήμαρχος.

Στα Δικαστήρια βρέθηκαν δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασία Τογιοπούλου.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Πάτρας, που οργάνωσαν τα Σωματεία Εργαζομένων και στην οποία συμμετείχε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close